InfrasaunaEurope s.r.o.

Data

 

Rendelje termékeinket forródrótunkon egész héten, akár szombaton vagy vasárnap is!
00 421 948 885 848      00 421 948 885 682

 

Infravörös és távoli-infravörös sugárzás jellemzői

 
A Nap jótékony hatását a sok negatív hír már szinte teljesen elfelejtette az emberekkel. Pedig, a káros UV sugarak mellett még számos, a szervezet számára fontos és hasznos sugarat is kibocsát a Nap, mint például az infravörös sugarakat.
 
 
Az infravörös fény a Nap láthatatlan sugárspektrumának része. A távoli-infravörös fény egyik jellemzője, hogy könnyen behatol az emberi szövetekbe. Amikor ez megtörténik, természetes rezonancia jön létre, aminek számtalan jótékony hatása van. Emlékszik, amikor utoljára napernyő alatt napozott? Az ernyő ellenére is átmelegedett? Természetesen, hiszen az ernyő csak az UV (ultraibolya) sugarakat akadályozza meg abban, hogy elérjék a bőrét. A távoli-infravörös hő (a távoli-infravörös fényhullámok) behatol a bőr alá és csodálatos, természetes melegséggel árasztják el testünket.
 
Akár órákig is ki lehetünk téve a távoli-infravörös sugarak hatásának, mégsem égünk le. A távoli-infravörös hő teljesen egészséges és ártalmatlan minden élő szervezet számára. Valójában annyira biztonságos, hogy a kórházakban infravörös hőt használnak az újszülött csecsemők melegen tartására.
 

Nehézfémek és egyéb toxinok kiizzadása távoli-infravörös sejttisztítással

 
Japánban Dr. Toshiko Yamazakinak van egy Távoli-infravörös Terápia Klinikája, ahol átfogó kutatásokat végzett a távoli-infravörös terápiáról és annak hatásairól. A „Távoli-infravörös terápia tudománya” c. könyvében rámutat, hogy a távoli-infravörös terápia többek között azért olyan eredményes különböző betegségek kezelésében, mert a távoli-infravörös sugarak el tudják távolítani a szervezetből az olyan veszélyes méreganyagokat, mint például a higany, amely gyakori okozója különböző egészségügyi panaszoknak. Az emberek bio-akkumulátorként működnek, ezért számos, a természetes öngyógyítást gátló méreganyag nem távolítható el közvetlenül a szervezetbe kerülés után. A méreganyagok tárolásra kerülnek, megakadályozva ezzel a szervezet természetes öngyógyítását.
 
Amikor mérges gázok, mint pl. kéndioxid és széndioxid, vagy mérgező anyagok, mint az ólom, higany vagy klór nagyméretű vízmolekulával találkoznak, akkor a vízmolekulák körülveszik őket. Ahol ezek a mérgező anyagok összegyűlnek, ott akadályozzák a vérkeringést és a csökkentik a sejtek energiáját. A méregtelenítés akkor indul el, amikor egy 10 mikronos FIR sugárzás eléri a nagyméretű vízmolekulákat, és a víz rezegni kezd.
 
A rezgés csökkenti a vízmolekulát összetartó atomok ionos kötését. Ahogyan a rezgés folytatódik, hatására elindul a víz-zárványok lebomlása, a bezárt gázok és egyéb mérgező anyagok kiszabadulnak. Japán tudósok arról számolnak be, hogy az elzáródott hajszálerek FIR sugárzás terápiája hatására hasonló jelenség figyelhető meg: a távoli infravörös hő kitágítja a hajszálereket és elindítja a rejtett méreganyagok feloldásának folyamatát.
 

Rendelje termékeinket forródrótunkon egész héten, akár szombaton vagy vasárnap is!
00 421 948 885 848      00 421 948 885 682